Miksi Magnesium In -voide?

Hyvin imeytyvä tuote paikalliseen magnesiumpitoisuuden lisäämiseen

Erityisesti paljon liikkuvat voivat käyttää voidetta paikallisesti vähentämään lihaskramppeja tai lihasten jäykkyyttä. Se soveltuu myös kehon magnesiumpitoisuuden lisääntyneeseen tarpeeseen erityisesti silloin, kun suun kautta otettava magnesiumtuote ärsyttää vatsaa tai magnesiumin imeytymisessä on häiriöitä. Magnesium In -voidetta voi käyttää myös suun kautta otettavan magnesiumtuotteen rinnalla. Magnesium In -voide toimii transdermaalisesti eli magnesium imeytyy ihon läpi. Se on uusi, tehokas ja tutkittu kehon magnesiumpitoisuuden lisäämisen keino*.

Lisäksi Fysioline on omassa tutkimuksessaan havainnut, että annostelemalla magnesiumia säännöllisesti iholle Magnesium In Strong -voiteella, saavutetaan veren vastaavaa magnesiumpitoisuus kuin kerta-annostelulla magnesiumsitraattiravintolisävalmisteella.

Magnesium on kehon yksi tärkeimmistä kivennäisaineista

Magnesium on tärkeä kivennäisaine, joka on mukana noin 300:ssa elimistömme reaktiossa. Se edistää muun muassa lihasten toimintaa, edesauttaa energia-aineenvaihduntaa ja on luuston ja hampaiden rakennuspalikka. Lisäksi magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesiumia tarvitaan muodostamaan proteiineja, jotka ovat avainasemassa lihasten rakentamisen ja säilymisen kannalta. Se voi myös ehkäistä lihaskramppeja. Kehon magnesiumista yli puolet on varastoituneena luustoon ja hampaisiin, loput ovat soluissa. Ikääntyvillä magnesiumin merkitys kasvaa, sillä munuaisten toiminta alkaa heiketä viidenkymmenen ikävuoden jälkeen.Lisäksi magnesiumin puutosta voi ilmetä diabeetikoilla huonon sokeritasapainon aiheuttaman lisääntyneen virtsanerityksen vuoksi. Magnesiumin puutosta voi aiheuttaa myös nesteenpoistolääkkeiden käyttö.

* Epsom Salt Council: Report on Absorption of magnesium sulfate (Epsom salts) across the skin. Dr RH Waring, School of Biosciences, University of Birmingham. B15 2TT, U.K. 2004.